Termeni si conditii

INFORMATII GENERALE

Site-ul www.re-cool.ro este aflat în folosinţa S.C. RECOOL SERVICES S.R.L., cu sediul social în Buftea, Str. 23 August, Nr.41, Jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J23/2428/2013, CUI RO 32121108.

REGULI DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului este permisă exclusiv pentru obţinerea de informaţii despre activitatea S.C. RECOOL SERVICES S.R.L. Orice altă utilizare este exclusă.

Niciun utilizator al site-ului nu poate prelua conţinutul site-ului (copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea), nu poate interveni, modifica sau şterge conţinutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice încălcare a acestei reguli reprezintă o încălcare a drepturilor de autor, de marcă sau orice alt drept de proprietate intelectuală.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Pentru textele, imaginile, logo-urile, semnele grafice, orice elemente de conţinut publicate pe site deţinătorul domeniului www.re-cool.ro are drept de proprietate sau de utilizare, fiind protejate de legislaţia privind drepturile de proprietate intelectuală.

Dreptul de autor pentru informatiile şi textele publicate pe acest site este deţinut de S.C. RECOOL SERVICES S.R.L. şi nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat.

Deţinătorul site-ului oferă acces liber la conţinutul acestuia şi permite utilizatorilor să vizualizeze informaţiile existente pe site doar în scopuri personale, necomerciale.

Încălcarea acestor reguli poate atrage după sine răspunderea civilă sau penală a făptuitorului.

LIMITAREA RASPUNDERII

Deţinătorul site-ului nu garantează funcţionarea neîntreruptă, constantă, fără erori şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele pierderi, pagube directe, indirecte sau accidentale pe care utilizatorii le pot suferi din cauza nefuncţionării temporare, din cauza eventualelor erori de pe site sau din cauza accesării link-urilor din site către alte site-uri partenere sau bannere publicitare.

Pe site pot fi prezente reclame şi/sau legături către pagini ale unor terţe părţi, parteneri. Deţinătorul site-ului nu îşi asumă răspunderea pentru informaţiile furnizate şi conţinutul acestor site-uri.

MODIFICAREA SITE-ULUI

Deţinătorul site-ului îşi rezervă dreptul de a modifica oricând conţinutul site-ului, fără notificare prealabilă. De asemenea, poate modifica oricând condiţiile de utilizare a site-ului, noile condiţii intrând în vigoare din momentul în care au fost făcute publice pe site.